Innlandet bedriftsidrettskrets

Innlandet bedriftsidrettskrets

Kretsting

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 2. Okt 2020

Her finner du Tingdokumenter til kretsting 2020.


Tingdokumenter Kretstinget 2020.pdf0 Kommentar

Vi rydder opp Innlandet!

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 7. Sep 2020

I september startet Norges Bedriftsidrettsforbund kampanjen «Vi rydder opp»

Etter tidenes Norgesferie og et rekordantall mennesker som har ferdes i naturen er det viktig å skape gode holdninger og fokusere på å holde naturen ren. Det er dessverre slik, jo flere mennesker jo mer søppel legges igjen ute i naturen. 

Vi i Ti på topp Innlandet ønsker derfor være med sette fokus på miljøet nå i September!

Tall fra Hold Norge rent viser at det i 2019 plukket 2000 tonn med søppel på strender, i skog og mark og på fjellene. Hittil i år er tallet 300 tonn, dvs. betydelig lavere enn i fjor. Så bli med å rydd opp. 
Vi kjørere en fotokonkurranse der de som ønsker å delta legger ut et bilde merket med #virydderoppinnlandet på sosiale medier (Facebook/Instagram) av at de plukker søppel på stranda, i skogen, på fjellet eller i nærmiljøet sitt. Vinnere av konkurransen trekkes vilkårlig ut fra alle bildene som er merket #virydderoppinnlandet
Premiering skjer i starten av Oktober 

Ikke være et miljøsvin, vær miljøfin !
Bli med å hold Innlandet rent!


 0 Kommentar

Kretsting

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 7. Sep 2020

INNKALLING TIL KRETSTING 


På grunn av Korona- nedstengningen i Mars/ April besluttet styret å utsette Kretstinget. Vi kaller derfor nå inn til kretsting Torsdag 15.Oktober kl 18.00.


Vedlagt finner dere innkalling og fullmaktskjema.


Vi håper dere har anledning til å delta. 

Innkalling kretsting 2020.pdf

Fullmaktskjema kretsting.docx0 Kommentar

Instruktør til gruppetimer

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 11. Aug 2020

Ønsker du å være instruktør?
Kanskje er du fysioterapeut eller PT, eller rett og slett har lyst til å prøve deg som instruktør.
Vi søker etter instruktør til styrketrening organisert som sirkeltrening. 

Ta kontakt med

Karoline.bogen@bedriftsidretten.no0 Kommentar

Norsk idrett og frivilligheten mottar 600 millioner i strakstiltak fra regjeringen

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 19. Mar 2020

Av: Pressemelding fra NIF, 18. mar 2020

Kulturdepartementet slapp i dag den gledelige nyheten at norsk idrett og frivillighet får tildelt 600 millioner kroner i en tiltakspakke som i første omgang skal gjelde for mars og april måned. Norges idrettsforbund vil på vegne av hele idrettsbevegelsen takke for den umiddelbare hjelpen som vi nå har fått.

 

Kulturdepartementet slapp i dag den gledelige nyheten at norsk idrett og frivillighet får tildelt 600 millioner kroner i en tiltakspakke som i første omgang skal gjelde for mars og april måned. Norges idrettsforbund vil på vegne av hele idrettsbevegelsen takke for den umiddelbare hjelpen som vi nå har fått.

-Dette er fantastiske nyheter i en ellers svært vanskelig tid for Norge, og for idretten. Dette illustrerer at regjeringen har forstått nødropet vi har sendt frem til norske myndigheter. Det er også betryggende å høre at regjeringen er åpen for ytterligere tiltakspakker, sier idrettspresident Berit Kjøll.
Støtten er i første omgang innrettet mot tapte arrangementsinntekter i disse månedene, som følge av avlysninger eller andre restriksjoner som idrettsbevegelsen har blitt pålagt som følge av koronasituasjonen i Norge, og som ikke kan utsettes til senere.

- Dette er en veldig god start i en alvorlig situasjon for idrettsbevegelsen og jeg vil benytte anledningen til å rette en spesielt stor takk til kulturminister Abid Raja for en tett og god dialog i denne vanskelige situasjonen for norsk idrett. Tiltakspakken bekrefter regjeringens anerkjennelse av idrettens store betydning i samfunnet, og det er jeg veldig glad for, sier Kjøll.
Kompensasjonen skal i første omgang innrettes mot tapte billettinntekter, deltakerutgifter og eventuelt andre utgifter.

Norges idrettsforbund setter nå i gang et omfattende kartleggingsarbeid for å få full oversikt over de totale kostnadene som koronaviruset medfører, utover tapte arrangementsinntekter for norsk idrett.

- I første omgang vil Norges idrettsforbund nå gå i dialog med myndighetene for å avklare den praktiske oppfølgingen av denne støtten og hvordan dette skal fordeles i tiden fremover. Det er viktig med en smidig ordning som raskt kan tilføre likviditet til norsk idrett, sier generalsekretær Karen Kvalevåg og fortsetter;
- Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke hele idrettsbevegelsen for den fantastiske jobben som er gjort for å kartlegge de økonomiske konsekvensene knyttet til arrangementer i mars måned, avslutter Kvalevåg.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline