Uavgjort mot Spjelkavik

Postet av Træff SK den 15. Apr 2018

SK Træffs herrelag spilte uavgjort i serieåpningen mot Spjelkavik

Træff gratulerer Jonathan Rinne etter 0-1. Foto: Skjermdump fra livesendingen til RBnett 14.april 2018.

Serieåpningen som hadde alt!

Seks mål, et par knuste tenner, rødt kort, og harde dueller var noe av det publikum fikk se da Træff måtte nøye seg med ett poeng borte på Spjelkavik kunstgress. Alt i alt et rettferdig resultat, der lagene skiftet om å føre an.

Anført nytt reiseantrekk (bilder kommer) dro Træff til Spjelkavik lørdags formiddag med et smil om munnen. Serien var endelig(!) i gang og været fortsatte å vise seg fra sin beste side.

Det skulle ikke ta lang tid før årets første Træff-mål kunne noteres. Etter bare 2 minutter spilt fikk Rinne elegant chippet ballen i lengste og vi hadde fått en pangåpning på sesongen. Træff fortsatte å kontrollere banespillet, men slet med å omsette dette til virkelig store sjanser. Jonassen hadde en stor mulighet midtveis i første omgang som dessverre for oss endte i nettveggen. Spjelkavik stod på og kriget som de alltid gjør, og plutselig etter tre sjanser Spjelkavik stod det plutselig 3-1! De fremmøtte som hadde tatt turen over fjorden kunne ikke gjøre annet enn å klø seg i bakhodet og oppmuntre Træffguttene til å fortsette å kjempe. Det skal legges til at Jonassen fikk seg en virkelig karamell rett før lagene gikk inn til pause, som endte med en hoven leppe og to knekte tenner. Det stod altså 3-1 til pause.

2.omgang

Alle var enige om at forestillingen vi leverer i første omgang skal ikke Træff være bekjent av, og guttene gikk inn med en innstilling om tempoet måtte opp og duellene måtte vinnes. Etter bare 2 minutter inn i andre omgangen får etterhvert Hamoudi ballen i nettet etter at Rinne vinner duellen mot keeper. Træff kunne ikke be om en bedre start på omgangen, og tenningsnivået var flere hakk opp enn vist i første omgang. 61 minutter spilt og vi har frispark på hjemmelagets banehalvdel. Blindheim slår opp mot Spjelkavikmålet som keeper får ryddet bort. Hauso vinner returen og header ballen videre til Kotlica som elegant header i mål. Stillingen er 3-3 og det er virkelig blitt kamp igjen!

Etter klokken passerer 80 spilte minutter må Gott-Andersen takke for seg etter to gule kort. De siste 10 minuttene skulle inneholde mange lange baller og dueller, men Træff stod godt i mot. Lie hadde stod for kampens prestasjon da han redder Spjelkavik mulighet da spisses deres kom alene mot mål. Det skal nevnes at Træff trolig ble snytt for straffe da ballen spratt opp i armen på en Spjelkavik-spiller.

I følge oppsummeringen fra Magnus Oltedal var dette en typisk serieåpning. Det var mye som var bra, men også mye dårlig. Vi var påskrudd fra første minutt, og fikk også uttelling for dette. Senere ut i kampen, spesielt første halvdel blir vi utålmodige med ball og har flere stygge brudd som ender med kontringer for hjemmelaget. Perioden på nevnte 15 minutter hvor laget slipper inn 3 mål, skal rett og slett ikke skje. Guttene tok heldigvis til seg praten i pausen og det var et helt annet lag å se på banen. Alt i alt må vi være fornøyd med ett poeng sier Oltedal og assistenttrener Andreas Beinset.

Træffs lag: Michael Lie - Henrik Andersen-Gott, Alexander Øyangen Johansen, Arne-Amar Kotlica, Lars Ramberg Hauso, Alexander Jonassen, Stian Berg Rødal (Jørg Dahle Haugland 85.), Ken Robin Hildre (Jostein Blindheim 46.), Eskil Kippersund Rønningen (Stian Samdal 46.), Jonathan Yrjø Rinne (Eirik Kjørsvik 88.), Harith Hamoudi Lafteh (Bjørnar Eltervåg 85.).

Dommer: Torgeir Halsen, Vanylven FK.

NESTE KAMP ER ONSDAG 18.APRIL KL. 18.00 MOT MOLDE FK I CUPEN!