Før kampen: Træff - Herd

Postet av Træff SK den 21. Apr 2018

Andre hjemmekamp står for tur siden cupkampen på onsdag da Herd gjester Reknesbanen. Les deg opp før kampen her!

Jakter årets første seier

SK Træffs herrelag skal jakte årets første seier når Herd står på motsatt banehalvdel i årets andre serierunde av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1.

Bortelaget endte på 3.plass i sin avdeling i fjor med ett poeng foran Fyllingsdalen fra Bergen. Brattvåg gikk som kjent seirene ut av denne avdelingen og rykket opp til 2.divisjon. Herd var faktisk avdelingens beste hjemmelag med 9 seire og 4 uavgjorte. Borte derimot var ikke laget like sterkt og endte tredje sist på bortestatistikken med 3 seire, 2 uavgjorte og 8 tap. Gjestene fikk en strålende start på seriespillet med tre poeng og 2-0 mot Lokomotiv Oslo forrige helg AMFI Moa Stadion.

Våre utsendte er på sin side veldig klar for nok en hjemmekamp på Reknesbanen, spesielt etter å ha tapt noe fortjent mot Molde i cupen hvor en flau første omgang ødelagte kampen totalt.  I seriepremieren leverte grønnbuksene en god middels første omgang mot Spjelkavik borte og kriget til seg ett poeng etter å ha ligger under 3-1. Bortekampen på Spjelkavik Kunstgress var en klar indikasjon på at man ikke får noe gratis i årets sesong. Et par spillere sliter fortsatt med noen små skader, men alle som var involvert i cupkampen på onsdag er klar til dyst.

Træff ønsker alle hjertelig velkommen til Reknesbanen i morgen. Kiosken er naturligvis alltid åpen og værgudene ser ut til å være på vår side.

Træff - Herd 2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 22. april 2018 klokken 19:0