Misfornøyd etter poengdeling

Postet av Træff SK den 4. Jun 2018

Unøyaktighet foran mål, et brent straffespark og en kontring i mot førte til poengdeling mot Lokomotiv Oslo lørdag ettermiddag.                   Lafteh kunne nok en gang juble for scoring.

Det var ventet en tøff og slitsom kamp for grønnbuksene denne dagen, da gradestokken viste 29 grader og Oslo kokte. Træff reiste til Oslo med full av selvtillit etter nedsablingen av Ullern forrige runde og jaktet tre nye poeng. Misbrukte sjanser og et brent straffespark ble utslagsgivende for gjestene, da laget ble kontret i senk midtveis i første omgang.

Overkjøring

Træff begynte kampen meget bra, og styrte det meste av banespillet. Guttene i grønt fikk holde på ball, mens tålmodige Lokomotiv Oslo - spillere ventet på muligheter for å kontre. I løpet av bare 15 minutter spilt har Oltedal og Beinsets gutter skapt mange sjanser, hvor flere burde resultert i mål. I stedet er det vertene som tar ledelsen etter 16 minutter spilt. En tydelig frustrert gjeng fra Molde, både på og utenfor banen. Like etter den tidlige kalddusjen, får Træff imidlertid muligheten til å redusere. Pipeblåseren peker på straffefeltet etter en Træff-corner og frem går Eskil Rønningen. Dessverre for både Rønningen og Træff, reddet keeper straffen. Træff rister av seg skuffelsen og kjører på videre. Gjestene kommer til hele ti avslutninger før pause, og skal normalt sett hatt flere mål i protokollen. Lagene går til pause på stillingen 1-0 og tar etterlengtete 15 minutter pause i hjemmelagets brakker.

Det er flere frustrerte og slitne spillere som går inn i "bortegarderoben" og spillerne er enige om at laget må ha mer bevegelse uten ball og være fokusert på kontringer i mot. Laget gjør ingen endringer i pausen og er klare for nye 45 minutter i solsteken. Træff fortsetter med høyt ballinnehav, men sliter med å omsette de mange sjansene til scoringer. Hjemmelaget ligger veldig defensivt og har en klar kampplan om å ligge og vente på overganger. Dette gjør det vanskelig for Træff å tre gjennom spissene. Varhaugvik kommer inn for Lopes etter 58 spilte minutter og er flink å holde på ball. Træff produserer flere sjanser og nok cornere til at det burde vært scoret flere mål, også i 2.omgang.

Andre scoring på rad som innbytter

Som forrige kamp, startet en skuffet Harith Hamoudi Lafteh på benken denne lørdagen. Den fottrappe spilleren scoret etter bare 2 minutter på banen mot Ullern sist, og jammen skulle han gjøre det igjen. Lafteh byttes inn for Rønningen etter 73 spilte minutter og trenger ikke mer enn ett minutt på å få ballen i mål. Rinne mottar ball på 17 meter etter godt Træff-spill og vipper innbytteren på magisk vis alene mot keeper. Lafeth setter ballen iskaldt i hjørnet, og det fortjente utlikningsmålet er et faktum. Træff får blod på tann og jakter nå seiersmålet de siste 15 minuttene av kampen, men kjemper forgjeves. I siste minutt får innbytter Blindheim muligheter fra 20 meter. Alle forventer et skudd, men lysluggen, legger i stedet et nydelig innlegg som ender hos Eloranta. Fra 3-4 meter får Eloranta stå alene og avslutte, men dessverre til side for mål. Lafteh´s scoring holdt bare til poengdeling denne gang, et resultat både spillere og trenere ser på som ufortjent. Kampen er den fjerde kampen som ender uavgjort i år, hvor tre kamper kunne og burde endt med seier.

Skuffet gjeng, men fremdeles er ubeseiret

Det ble en iskald dusj (bokstavelig talt) på hele gjengen etter kampslutt, hvor samtlige var skuffet over nok en uavgjort. Å gå fra en 6-1 seier og årsbeste forrige helg, var det naturligvis kjedelig å måtte ta takke med ett poeng i Oslo. Spesielt surt når Træff dominerer mesteparten av kampen. Hadde laget fått hull på byllen i første omgang, hadde kampen mulig åpnet seg mer opp og resultatet kunne sett annerledes ut. 4 seire og 4 uavgjorte er fasit etter 8 serierunder og Træff forblir ubeseiret og står nå med 16 poeng, tre poeng bak serieleder Oppsal. Nå venter Rilindja i neste runde, et lag som har overrasket så langt. Laget ligger på 6 plass med 12 poeng og kommer fra en overbevisende 1-0 seier over Spjelkavik. Da skal Træff ta tre poeng og vise at Reknesbanen er et vanskelig sted å komme!

Lokomotiv Oslo - Træff  1-1 (1-0) 8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Marienlyst kunstgress lørdag 2.juni 2018 klokken 13:00

Mål: 1-0 Sørensen (15), 1-1 Lafteh (74)

Dommer: Martin Myrnes Bolstad  (Bækkelagets SK)

Træffs lag: Lie – Eltervåg (Blindheim fra 73.), Samdal, Kotlica – Johansen, Rønningen (Lafteh fra 73.), Rødal, Jonassen, Hauso – Lopes (Varhaugvik fra 58.), Rinne (Eloranta fra 87.).