Enveiskjøring på Reknesbanen

Postet av Træff SK den 19. Jun 2018

Ny formasjon og mål før minuttet

Vibeke Innselset og resten av jentene feiret ett av mange mål på Reknesbanen denne mandagen. Foto: Privat

Mandag var det klart for den niende seriekampen for damelaget, og gjestende lag var et ungt CFK/Dahle 2 lag som bare har fått to fattige poeng denne sesongen. Træff var dermed store favoritter og gikk offensivt til verks i en ny 3-4-3 formasjon. Ane Elisa scoret før det var gått 1 minutt, og den nye formasjonen sørget for mange innlegg og drøssevis med sjanser den første halvtimen. Ane Elisa puttet ett til, søster Alida scoret to, samt to scoringer fra Karina og Sara og lagene gikk til pause på stillingen 6-0. Det burde nok vært scoret ytterlige flere mål de første 45 minuttene, men kampen mistet litt tempo det siste kvarteret. Det var stort sett enveiskjøring, og bortelaget kom ikke til mer enn en halvsjanse i løpet av første omgang.

I andre omgang fløt spillet bedre for hjemmelaget, og målene rant inn jevnt og trutt. Selv om mange store sjanser ble misbrukt puttet Træff-damene hele syv  baller i buret. Ane Elise noterte seg for sitt tredje for dagen, mens Vibeke og Karoline scoret ett hver. Sara satte inn utrolige fire mål i andre omgang. Det hele endte med 13-0 til grønnbuksene og Vibeke Innselset og Sara Kanutte Fornes fikk en verdig avslutning på sin Træff-karriere. Kampen var Sara Kanutte Fornes´ siste kamp før overgang til Trondheims-Ørn, og Vibeke Innselset reiser bort i juli for å avtjene militær førstegangstjeneste. Begge to fikk behørig avskjed mandag kveld med tale og kake. Det var også tre unge jenter som fikk debutere for Træff sitt damelag på hjemmebane i kveld. Elise Storvik, Selma Lie Gundersen og Oda Løvoll, alle fra Træff J16. Jentene leverte meget god innsats i kveld og vi regner med å se mer av dem framover! Dermed er første del av sesongen unnagjort med 9 av 9 seire seire og 84-8 i målforskjell. Det er nå seks poengs ledelse til andreplass CFK/Dahle, og det er ikke mulig å gjøre det så mye bedre enn det. Målet er fortsatt opprykk til 2. divisjon. Nå tar jentene en hel uke fotballferie før oppkjøringen til Dana Cup. Den viktige høstsesong starter mandag den 23.august som er lokaloppgjør mot Molde 2! Træff-damene satser på å stille skarpe og godt forberedt til høsten!

Det var forøvrig et brukbart publikumsoppmøte på tross av VM-kamp. Vi ønsker god sommer og velkommen tilbake til en spennende høstsesong! Heia Træff!