SERIEVINNERE MED OVER 100 MÅL!

Postet av Træff SK den 17. Sep 2018

Komfortabel seier da Træff sitt damelag vant serienKaroline scorer mål nr 100! Foto: Privat

Det var duket for sesongens siste originale seriekamp. Dagens motstander var Averøykameratene. Da jentene møtte AK tidligere i vår ble det en komfortabel 0-10 seier, og det lå mye spenning i lufta om jentene ville klare å putte mål nr. 100!

Allerede etter 6 min var første mål scoret av June Lyngstad. Det tok ikke lange tiden før Alida Hagset puttet til 2-0! Flere gode kombinasjoner og veggspill av jentene førte til at June setter sitt andre for dagen, og det står 3-0 etter 25 min. Ett minutt senere skriver også Alida Hagset opp sitt andre for dagen. Nå kunne jentene skrive opp mål nr. 99 i målprotokollen og alle lurte på når og hvem som ville få æren av å score mål nr. 100. Den heldige ble Karoline Ulriksborg ,som på lekent vis setter ballen i mål etter en fin assist fra Vibeke Innselset. Publikum hadde ikke tid til å sette seg ned igjen etter 100-måls jubelen, da Vibeke satt mål nr 101 bare minuttet etter. Alida var heller ikke var ferdig for dagen, å putter inn sitt tredje før pause. Hjemmelaget jobbet hardt inn til pause og går lagene går i garderobene på stillingen 7-0.

I andre omgang klarer Averøykameratene å stabilisere seg litt bedre i forsvar, og de ligger kompakt hele omgangen. Det blir et større press fra gjestene og kampen går inn i et lavere tempo mot et mer jevnspilt AK. Likevel klarer Christine Holtberg til slutt å få hull på pausebyllen og det står 8-0 etter 70 minutter. Stillingen står seg til kampen blåses av, og jentene går av banen med en 8-0 seier og vinner serien overlegent med 7 poeng foran CFK/Dahle. Ekstra kjekt var det at nettopp mål nummer kom i siste seriekamp. Træff endte dermed på 34 poeng med elleve av tolv mulige seire. Laget scoret hele 103 mål og slapp kun inn 13.

Nå står sluttspillrundene for tur hvor damelaget møter både CFK/Dahle og Molde2, to ganger hver. Neste kamp er mot Molde 2 på Reknes søndag 23 september kl. 16:00. HEIA Træff!