Molde by er grønn!

Postet av Træff SK den 4. Okt 2018

Træff gikk seirende ut av lokaloppgjøret!

Tirsdagens kamp viste seg å bli nok en spennende kamp for damelaget, men gjennom masse vilje og kjemping var det Træffs damelag som til slutt gikk av med seieren!

Tirsdag kveld var det igjen duket for lokaloppgjør! Det var duket for festfotball på Rekens. I forkant av kampen ble Træffdamene tildelt det synlige beviset på at de har vunnet kretsmesterskapet (se bildet over). Selv om pokalen allerede var utdelt gjorde ikke det noe på innsatsen til damene! I første omgang ble det mye frem og tilbake, men det er grønnshortsene som går til pause med ledelsen 0-1 ved scoring av Alida Hagset. Træff var også heldige som ikke hadde fått både en og to baller i eget nett, men mye takket være strålende keeperspill av Ingrid Hoksnes stod det altså 0-1 til pause.

I pausen blir damene enige om å fortsette trykket å prøve å score et mål til. Det viser seg at damene ikke er helt påskrudd etter pause og Molde setter inn 1-1 målet ganske tidlig i andre omgang. Damene tar seg raskt sammen og scorer 1-2 ved et fin løp av Emilie Stener. Etter dette går ballen litt frem og tilbake, men Træff-damene har grei kontroll og litt flaks med seg. Alida Hagset setter inn mål nummer tre for gjestene (på eget kunstgress) og det virker som kampen går mot en klar seier til bortelaget. Molde reduserer raskt til 2-3 og kampen lever igjen. Det blir harde dueller og tøffe tak på midtbanen, men damene gir alt. På overtid av overtiden setter Alida inn sitt andre for dagen, og stillingen står 2-4! Dette er også det siste som skjer i kampen og dommeren blåser av. Damene tar med seg nok en 3-poenger og nå gjenstår kun en kamp før kvalikkampene spilles den 21. og 28 oktober. Træff står nå med 43 av 45 mulige poeng og har scoret utrolige 113 mål!

Dette var også Mathilde Jenssen sin siste kamp for klubben. Vi ønsker henne masse lykke til videre og håper det ikke blir lenge til neste gang hun er å se i Træff-drakt igjen.

Neste kamp: Træff - CFK/Dahle 15.oktober, klokken 19.20 på Reknesbanen.