Før kampen: Træff - Hødd 2

Postet av Træff SK den 19. Okt 2018

Træffs herrelag spiller sesongens siste kamp på Reknes og skal gi alt for å avslutte med stil! Les deg opp før morgendagens kamp!

Khachatrjan hadde en suser av et mål sist lagene møttes. Bildet er fra 2017-sesongen.

Herrelaget spiller sin siste siste hjemmekamp i helgen og tar i mot Hødd 2! Lagene møttes tidligere i sommer hvor Træff vant 3-7 på Høddvoll. Morgendagens gjester er allerede rykket ned, men har i høst vist stigende form og ønsker nok å avslutte på en verdig måte. Træff har sikret 3.plassen i årets serie, men jakter fortsatt seire. Les deg opp før den 25. runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1.

Træff møtte et ungt og spillende lag sist lagene møttes i vår, og det var Hødd 2 som startet best. Hødd utnyttet en feil i Træff bakre firer, og satt kampens første allerede etter 9 minutter på Høddvoll. Træff svarte med to raske mål, signert av Khachatrjan og Varhaugvik og lagene gikk til pause på 1-2 ledelse til Træff. Etter pause tok Træff kampen og scoret to nye mål i løpet av andreomgangens ti første minutter. Resultattavlen viste til slutt ti scoringer og 3-7 til Træff, hvor bortelaget hadde seks ulike målscorere. Hødd 2 ligger i dag på siste plass i avdelingen med fattige 14 poeng før lørdagens oppgjør. Laget har fremdeles til gode å vinne på fremmed gress denne sesongen og dette er nok en motivasjon i seg selv før kampen mot Træff. Rekruttene til Hødd har likevel vist at det er et godt lag som gjester Molde by i morgen. Laget har på de siste tre kampene tatt fire poeng, men tapet Molde 2 var svært jevnt og Hødd tapte kun med ett mål.

Træff derimot har hatt en meget god sesong. Laget har så langt plukket 47 poeng, og åtte av kampene har endt med poengdeling. Minst halvparten av disse burde endt med seier. Uansett, laget har vist en god form gjennom hele sesongen og har på de siste tre kampene tatt 7 av 9 mulige poeng. Sist helg reiste laget til Oslo for siste gang og vant 1-3 mot Ready, etter å ha ledet 0-3 til pause. Grønnbuksene fikk midtstopper Gott-Andersen utvist etter knappe timen, men rodde kontrollert inn seieren. I morgen er flere spillere ute grunnet suspensjon og skader, men Oltedal og Beinset har hatt en bred og god tropp i 2018 og har ingen problemer å stille et slagkraftig lag.

Det meldes om et typisk høstvær i morgen, med både sol, vind og skyer. Kiosken er som alltid åpen hvor det kan kjøpes både noe godt å tygge på, brus og ikke minst kaffe som kan varme en kald supporter.  Træff går for nok en seier og skal gi alt for å opprettholde den gode statistikken på Reknes!