Full pott for G16 i serieåpningen

Postet av Træff SK den 20. Aug 2020

G16 1. divisjon: Åndalsnes 1-2 Træff

G16-1 åpnet borte mot Åndalsnes forrige uke. De hvite og grønne styrte det meste av banespillet innledningsvis, men slet med å skape de helt store sjansene. Da kom et frisparkmål fra Henrik Bøe, og et heldig mål fra midtbanen signert midtstopper Christopher Iversen godt med.

I andre omgang hevet Træff seg i banespillet og skapte flere gode muligheter uten å få uttelling. Da Åndalsnes reduserte og Træff fikk et par gule kort mot slutten av kampen, ble det tett og jevnt hele veien inn. Etter noen nervepirrende sluttminutter kunne guttene ta med tre poeng hjem til Molde.

G16 1. divisjon: Træff 2-0 Molde

Nervepirrende ble det også i andre serierunde, da en blanding av Molde G14 Nasjonal og G16 Nasjonal møtte til kamp på Reknesbanen. Nykommer Mathias Lysgård sendte oss i føringen med en flott heading midtveis i 1. omgang, og ledelsen sto til pause. I andre omgang ble det en tett og jevn kamp, men da Lysgård satte inn sitt andre for dagen, fikk vi litt mer ro over spillet vårt. Det ble en tøff match mot et meget godt fotballag, men rutinen seiret til slutt, og guttene står dermed med full pott i serieåpningen.

Fra venstre: Tomålsscorer Mathias Andal Lysgård mot MFK, mens Henrik Bøe og Christopher Ræstadholm Iversen puttet ett hver mot ÅIF.

G16 2. divisjon: Clausenengen/Kristiansund 2   1-3   Træff

G16-2 åpnet borte mot Clausengengen/Kristiansund, og fulgte førstelagets eksempel fra de to første kampene. Oliver Hammerø sendte Træff i ledelsen da han var våkent frempå en retur midtveis i første omgang, og 0-1 sto seg til pause. I andre omgang doblet Marius Herskedal ledelsen, før hjemmelaget reduserte til 1-2. Spenningen ble imidlertid kortvarig, da Oliver Hammerø få minutter senere satte sitt andre for kvelden, etter en flott assist fra Marius Ingebretsen. Dermed tok også G16-2 tre poeng i årets første seriekamp.

Fra venstre: Tomålsscorer Oliver Hammerø og Marius Brunvoll Herskedal.