Træff ble seriemestere i G16 2. divisjon

Postet av Træff SK den 21. Okt 2020

Tirsdag kveld hadde Træff 2 muligheten til å krone en perfekt sesong med å bli avdelingsmestere i G16 2. divisjon. I kampen mot Surnadal ville det holde med ett poeng for å være sikret tittelen som mestere i avdelingen.

En tett og jevn første omgang med sjanser til begge lag, var spenningen til å ta og føle på da lagene gikk ut til 2. omgang. Træff fikk en forløsende start da Patrick Slemmen sendte hjemmelaget opp i 1-0 etter et drøyt kvarter. Gjestene fra Surnadal utlignet imidlertid kun få minutter senere, og spenningen var igjen tilbake.

Træff kjempet hardt og ga alt de hadde de siste 20 minuttene av kampen. Det var ikke mye finspill, men moralen og lagånden var det ingenting å si på. Træff greide å ro i land 1-, og kunne endelig slippe jubelen løs da dommeren blåste av for full tid.

Årets sesong har vært en gigantisk opptur for mange. Stammen i laget hadde en tøff sesong i 2019, og det har vært fantastisk å se hvordan alle disse har utviklet seg - både som fotballspillere og som mennesker, sier Træff-trener Jacob Berg.

Nå er delmål én av to i boks for Træffs 16-åringer. Neste mål er å bli kretsmestere i 1. divisjon. For å komme dit må man bestå neste ukes to tøffe tester mot Ekko/Aureosen/Gossen (26/10) og Elnesvågen (30/10).