Foredrag om mat på bål
Arrangør:
Innlandet bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 06.02.2025 19:00
Tid
I forbindelse med friluftslivets år 2025 inviterer Bedriftsidretten og Ti på topp til foredrag om mat på bålet!
Mat på bålet med Kirsten Winge
Har du lyst til å lære mer om kunsten å lage mat på bål, eller ønsker du å bli flinkere til å nyte gode måltider ute i naturen? Da må du bli med når Ti på topp inviterer til et inspirerende foredrag med den erfarne villmarkskokken og forfatteren Kirsten Winge!
Kirsten Winge har et nært og ydmykt forhold til naturen, og med sin bakgrunn som biolog, ivrige sanker av naturens råvarer, og villmarkskokk, har hun en unik kompetanse på matlaging i naturen. Hun har skrevet hele 17 bøker, både alene og sammen med andre, og har gjennom flere tiår inspirert folk til å bruke naturen som sitt eget spiskammer.
Kirsten har blant annet hatt spalten «Fra naturens spiskammer» i medlemsbladet «Skog» fra 2012 til 2019 og har vært fagkonsulent på «Den nye jegerprøveboka». I tillegg til å skrive, holder hun flere spennende foredrag og deler sine erfaringer med både nybegynnere og erfarne naturentusiaster.
Å lage mat på bål handler om mer enn bare matlaging – det handler om å skape minner, dele gode samtaler rundt flammene, og nyte naturen på en helt ny måte. Kirsten deler sine beste tips og oppskrifter, ledsaget av stemningsfulle bilder som gir inspirasjon til egne turer.
Varighet: ca. 45 minutter
Servering: Gratis kaffe og kake
Dette foredraget er perfekt for deg som vil lære mer om matlaging i det fri eller bare ønsker å bli inspirert til å oppleve naturens gleder på en ny måte.
Sted: Møteplassen Elverum, mandag den 10. februar kl 18.00 til ca 1915.
Gratis inngang, men påmelding kreves ;)
Velkommen til en lærerik og hyggelig kveld med Kirsten Winge og Ti på topp!
Kommentarer
Du må logge inn for å poste i veggen.