Ta utfordringen - gå eller løp 100 km på 3 uker!

Hei , Husk at du må registrere aktivitetene dine med et av følgende alternativer:

Bedriftsidretten appen

Bedriftsidretten appen

IdrettenOnline appen

IdrettenOnline appen

Lengst distanse


Plassering Distanse Deltaker
1 315,7 km Esther Beate Flemmen Innselset

Vis mer

2 278,5 km Merete Dotseth

Vis mer

3 263 km Dag Ivar Hovdal

Vis mer

Totalt 145 deltakere er med. Se resultatlisten

Utfordring

Beveg deg minst 100 km i perioden 16-09-2022 til 07-10-2022  


Godkjente aktiviteter

Gåtur, Løping, Løping (på sti),  


Beskrivelse

ER DU KLAR FOR EN UTFORDRING?? Løp eller gå 100 km i perioden 16. september til 7. oktober. Dette er kanskje utfordringen for deg som løper en del fra før og eller om du ønsker et mål for å komme ordentlig i gang de neste ukene. 100 km på 3 uker er ca 4,8 km om dagen. Du velger selv hvordan du deler opp, men når kalenderen viser 3. oktober skal 100 km være gjennomført.Ta gjerne med deg en venn eller kollega så kan dere konkurrere mot hverandre eller motiverer hverandre. Gå og løpe kan man gjøre hvor som helst så her er det bare å henge seg på uansett hvor du bor. 

Bruk denne virtuelle konkurransen til å få litt ekstra motivasjon til å komme deg ut og bli med i trekningen av fine premier.

 Vi heier på deg!


Så er du KLAR

Klar for å svette 

Klar for en utfordring

Klar for konkurranse 

Klar for masse frisk luft 

Ja, da er det bare å melde seg på!!Hvordan delta? Meld deg på via vår nettside – du synkroniserer din aktivitet via din klokke eller ved å laste ned STRAVA til din mobil ( gratis). Lag deg en bruker på strava om du ikke har det allerede. Koble så Strava til denne konkurransen inne på din bruker her. Resultatene dine oppdateres fortløpende og du kan hele tiden følge med via din bruker. Du kan til enhver tid følge med på status og resultatliste via din profil. Vi anbefaler bruke strava appen da den er enkel å bruke og vi har erfart at den er det lite feil med! 


REGLER: Det er mulig å registrere gå, jogge og løp. ( gå inn på kontor gjelder ikke) Nedre aldersgrense er 15 år. Alle som har gjennomført 100 km på 3 uker er med i trekningen av premier!

 

Premie