Høstens utfordring er her!!


Høsten er snart her og vi i bedriftsidretten ønsker bidra til noen uker med mer frisk luft og mer aktivitet!

Fakta er at det er kun 30 % av den voksne befolkningen som oppfyller anbefalingene om fysisk aktivitet! Fysisk aktivitet kan være så mangt, men de neste 3 ukene ønsker vi ha fokus på gå, gogge, jogge og løpe! Du velger helt selv hvordan du deler opp, men målet er å samle 50 km i løpet av 3 uker. 


Fra den 11. september til den 2. oktober  kan du være med å samle på noen ekstra kilometer.


Konkurrer mot deg selv eller en venn/kollega
I snitt må du ha 2,3 km om dagen om du er med på 50 km eller 4,7 om du er med på 100 km utfordringen, dette tilsvarer en gå tur på ca 20 minutter eller 40 minutter pr dag! 


Du deler opp akkurat hvordan du vil, så hopp bruk gjerne disse 3 ukene til å gå til jobb, hoppe av på et busstopp før du skal, eller ta en liten tur ut i lunsjen!


Høsten er en fantastisk tid til å komme seg ut i frisk luft. Denne konkurransen er virtuelle og uhøytidelige. Hovedmålet er å øke aktiviteten, få mer energi og frisk luft. I tillegg kan du oppleve bedre søvn og konsentrasjon. ( en liten bonus der) 


Gå og løpe kan man gjøre hvor som helst så her er det bare å henge seg på uansett hvor du bor. Bruk denne virtuelle konkurransen til å få litt ekstra motivasjon til å komme deg ut.


Pris : 100 kr 


Så er du KLAR 


Klar for frisk luft 


Klar for hverdagsaktivitet 


Klar for vinne over dørstokkmila 


Klar for å gjennomføre 


Klar for mer aktivitet 


Ja, da er det bare å melde seg på!!


Hvordan delta? Meld deg på via vår nettside – du synkroniserer din aktivitet via din klokke eller ved å laste ned STRAVA til din mobil ( gratis app). Lag deg en bruker på strava om du ikke har det allerede. Koble så Strava til denne konkurransen inne på din bruker her. Man trenger kun GRATIS versjonen av Strava. Det holder da å ha mobilen i lomma under gå-/joggeturen. Du trykker start på Strava når du begynner å gå og stopp når du er ferdig! Resultatene dine oppdateres fortløpende og du kan hele tiden følge med via din bruker.


 Du kan til enhver tid følge med på status og resultatliste via din profil. Vi anbefaler bruke strava appen da den er enkel å bruke og vi har erfart at den er det lite feil med! 


REGLER: Det er mulig å registrere gå, jogge og løp. ( gå inn på kontor gjelder ikke) Nedre aldersgrense er 15 år. Alle som har gjennomført 50m på 3 uker er med i trekningen av premie.


Premie Vi trekker ut en heldig vinner av et gavekort på HOKA sko til en verdi av 2500 kr


100 KM 


50 Km 

Arrangement

Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket


Utvalgsleder Lillehammer:

Roel Puijk                                                
Tlf: 92 45 36 42 

E-post: roel.puijk@inn.no

Regler..