Øk hverdagsaktiviteten i 3 uker! 50 km utfordring

Lengst distanse


Plassering Distanse Deltaker
1 74,7 km Marius Byvold Westerhaug

Vis mer

2 62,4 km Tove Solås

Vis mer

3 48,8 km Tina Øverby

Vis mer

Totalt 30 deltakere er med. Se resultatlisten

Utfordring

Beveg deg minst 50 km i perioden 11-09-2023 til 02-10-2023  


Godkjente aktiviteter

Fottur, Gå trapper, Gåtur, Løping, Løping (på sti),  


Beskrivelse

Fakta er at det er kun 30 % av den voksne befolkningen som oppfyller anbefalingene om fysisk aktivitet! Fysisk aktivitet kan være så mangt, men de neste 3 ukene ønsker vi ha fokus på gå, gogge, jogge og løpe! Du velger helt selv hvordan du deler opp, men målet er å samle 50 km i løpet av 3 uker.


Konkurrer mot deg selv eller en venn, eller kollega! I snitt må du ha 2,3 km om dagen, dette tilsvarer en gå tur på ca 20 minutter!


Høsten er en fantastisk tid til å komme seg ut i frisk luft. Denne konkurransen er virtuelle og uhøytidelige. Hovedmålet er å øke aktiviteten, få mer energi og frisk luft. I tillegg kan du oppleve bedre søvn og konsentrasjon. ( en liten bonus der)


Ta gjerne med deg en venn eller kollega så kan dere konkurrere mot hverandre eller motiverer hverandre. Gå og løpe kan man gjøre hvor som helst så her er det bare å henge seg på uansett hvor du bor. Bruk denne virtuelle konkurransen til å få litt ekstra motivasjon til å komme deg ut. Pris : 100 kr


Så er du KLAR


Klar for frisk luft 


Klar for hverdagsaktivitet


Klar for vinne over dørstokkmila


Klar for å gjennomføre


Klar for mer aktivitet


Ja, da er det bare å melde seg på!! Hvordan delta? Meld deg på via vår nettside – du synkroniserer din aktivitet via din klokke eller ved å laste ned STRAVA til din mobil ( gratis app). Lag deg en bruker på strava om du ikke har det allerede. Koble så Strava til denne konkurransen inne på din bruker her. Man trenger kun GRATIS versjonen av Strava. Det holder da å ha mobilen i lomma under gå-/joggeturen. Du trykker start på Strava når du begynner å gå og stopp når du er ferdig! Resultatene dine oppdateres fortløpende og du kan hele tiden følge med via din bruker.


Du kan til enhver tid følge med på status og resultatliste via din profil. Vi anbefaler bruke strava appen da den er enkel å bruke og vi har erfart at den er det lite feil med!


REGLER: Det er mulig å registrere gå, jogge og løp. ( gå inn på kontor gjelder ikke) Nedre aldersgrense er 15 år. Alle som har gjennomført 50m på 3 uker er med i trekningen av premie.


Premie Vi trekker ut en heldig vinner av et gavekort på HOKA sko til en verdi av 2500 kr  

Premie

Vi trekker ut en heldigvinner av et gavekort på HOKA sko til en verdi av 2500 kr