Ta utfordringen - Gå eller løp 100 km innen 1. April.

Lengst distanse


Plassering Distanse Deltaker
1 411 km Kristoffer Petersen Skonnord

Vis mer

2 319,1 km Kjell Arne Olsen

Vis mer

3 297,7 km Torunn Piro

Vis mer

Totalt 212 deltakere er med. Se resultatlisten

Utfordring

Beveg deg minst 100 km i perioden 8. Mars til 1. April og bli med i trekningen av fine premier!!!  


Godkjente fremkomstmidler

Fitness walking, Fottur, Gå trapper, Gåtur, Løping, Løping (på sti),  


Beskrivelse

Fra 8. mars frem til 1. april utfordrere vi deg til å gå eller løpe 100 km. Ta gjerne med deg venner og kolleger og bli med. Fysisk aktivitet er viktig og bra for både kropp og hodet. Gå og løpe kan man gjøre hvor som helst så her er det bare å henge seg på uansett hvor du bor. Bruk denne virtuelle konkurransen til å få litt ekstra motivasjon til å komme deg ut og bli med i trekningen av fine premier.


Hvordan delta? Meld deg på via vår nettside – du synkroniserer din aktivitet via din klokke, Strava eller polar Flow så vil resultatene dine oppdateres fortløpende og du kan hele tiden følge med via din bruker. Du kan også registrere manuelt om ønskelig. Du kan til enhver tid følge med på status og resultatliste via din profil. 


Regler:

Det er mulig å registrere gå, jogge og løp. 

Nedre aldersgrense er 16 år. 


Er du en av de som har gått eller løpt 100 km innen 1. April er du med i trekningen av 

• Et par HOKA CLIFTON 7 løpesko fra

• Polar Ignite treningsklokke ( (trekkes en klokke blant alle menn som har gjennomført minst 100 km og en blant damene som har gjennomført minst 100 km) 

• I tillegg trekker vi ut to som vinner sport bagg fra Umbro. Så det er mye fine premier å vinne. Pris 100 kr pr deltaker

 

Premie

Er du en av de som har gått eller løpt 100 km innen 1. April er du med i trekningen av • Et par HOKA CLIFTON 7 løpesko fra Sport 1 Brumunddal • Polar Ignite treningsklokke ( (trekkes en klokke blant alle menn som har gjennomført minst 100 km og en blant damene som har gjennomført minst 100 km) • I tillegg trekker vi ut to som vinner sport bagg fra Umbro.

 

Levert av IdrettenOnline