Gå-Joggen Vinter løp 3

Gå-Joggen Vinter løp 3


Tid


Sted


Tidspunkter:

Start uten tidtagning: fra 17:00 – 18:00, påmelding ved start (inngang Presterudhallen).
Start aktive på tid: 18:00, påmelding ved start frem til 17:50.

Teknisk Arrangør:
EVRY BIL

Startkontingent:
Kr 40,-
Fortrinnsvis VIPPS, mulig med kontant (ingen veksel)

Premiering:
Premiering for deltagelse alle løp i vinterkarusellen med unikt krus med påskriften «Vinterjoggen 2019/2020». For sesongen 2018/2019 finnes det kun 10 slike i omløp, så dette bør være et samleobjekt!

Trasé:
I år benyttes for første gang ny trasè i Vinterjoggen: I og med gravearbeider i Birkebeinervegen, benytter vi anledningen til å legge om til en trasè som ikke benytter veibane – kun gangvei (og fortau i 300 meter), og som ikke har kryssing av større veier. Samtidig blir det gatelys på hele strekningen, og på underlag som normalt brøytes/strøs ved behov.

Start og mål ved Prestrudhallen som før. Følger gangvei som tidligere mot Snekkerstufeltet, men knekker av til venstre før undergangen og følger gangvei langs Furubergvegen/Kornsiloveen helge veien rundt til Storhamarsenteret og videre langs Norsk Tipping. Benytter fortau i Store Presterudveg, før man på nytt tar skjermet gangvei retning Alfs Prøysens veg, knekker av gangvei ned og forbi Presterud skole og Prestrudhallen. Tar til høyre før Furubergveien og inn på samme gangvei og trasè som man benyttet den første kilometeren, nå i motsatt retning. Følger denne til mål (man kommer med andre ord i mål motsatt vei enn tidligere). 

Samlet lengde er nøyaktig 4,5 kilometer. Vi håper omleggingen tas godt imot, og selv om vi ser på dette som en prøvetrasè i 2019/2020 tar vi sikte på at dette blir trasèen også i fortsettelsen om det ikke blir store protester.

 Servering:
Saft (og ved mange anledninger kake) ved mål.

 Resultatservice:
Høytlesing av resultater i sosialt lag (og servering) etter målgang, samt resultater på nett (facebookside) innen 2 timer etter målgang, og Kondis så snart som mulig.

 Løyperekorder:
Kvinner: «Up for Grab»
Menn: «Up for Grab»

Ombytting/toaletter:
Det er tilgang til enkle fasiliteter innendørs (toalett) i Prestrudhallen, men vi anbefaler å stille ombyttet, og å ta dusjen hjemme.

Annet
I og med at vi beholder samme trassè i alle løpene gjennom sesongen, er dette en ypperlig anledning til å benytte vinterjoggen som sitt private testløp. Vi kan med hånden på hjertet si at dette arrangementet ønsker alle ambisjoner hjertelig velkommen: gående (uten tid/med tid), løpende (uten tid/med tid), «konkurrere med meg selv», «slå naboen» og aktive superløpere!

 

Facebook: Bedr.idrettskretsen Gåjoggen -  https://www.facebook.com/gajoggen/

Kondis samleside : https://www.kondis.no/samleside-for-gaa-joggen-vinter.5119351-127676.html


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Innlandet bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline