Gå- joggen - Hol Barnehage (Furuberget)

Gå- joggen - Hol Barnehage (Furuberget)


Tid


Fra 20.05 arrangeres Gå-joggen som åpne løp, det vil si at løypa er tilgjengelig fra onsdag den uka løpet skulle vært, og frem til neste løp, som er onsdag i uka etterpå. Her løper du når du kan og vil i løpet av uken. Retningslinjer når det gjelder smittevern gjelder, dvs kun mindre grupper, og god avstand mellom løperne. 

Betaling skjer på Vipps til Gå-joggen på nummer 99499.  Betalingen er din registrering. Har du ikke vipps, må man få noen andre til vippse og skrive inn Navnet ditt som kommentar i vipps. Send også gjerne en mail til arrangør om at du deltar.

  • Ønsker du løpe på tid tar du den selv og sender til arrangøren. 
  • Mail: bohrmann@innit.no

Bilde av ukens løype blir lagt ut på Bedriftsidretten Innlandet sin hjemmeside og på facebook 

Startkontingent 50 kr - Vipps til 99499  


Dato: Onsdag 24.juni til tirsdag 30 Juni 


Arrangør: Innit
Sted: Hol Barnehage
Lengde: ca 9 km 
Kontaktperson: Ronny Bohrmann
Parkering: Ved Hol barnehage 

Alle kan delta. 

Løypebeskrivelse

- løypa vil være merket 

 

Starten er rett ved Hol barnehage og går nordover inn på stiene i Furuberget. Etter 1km svinger løypa til høyre og helt opp til vanntårnet før det går ned og krysser Jessnessvegen og opp Gubbestuvegen. 

 

Hold høyre inn til sti på Frøbergsberget. Løypa går rundt Frøbergberget mot klokka og kommer etter ca 5km inn på Jessnesvegen igjen. 

 

Neste km går på vei, sving 2 ganger til venstre inn på Vikervegen og Vikerkollvegen og følg høyresving til slutten av vegen hvor løypa går til venstre på sti inn i Furuberget igjen. 

 

Nå gar det først en sløyfe til kalkverket før vi tar av til venstre i østlige hjørnet av gjerden som går rundt uttaket. Vi følger stiene 1km tilbake i retning start. Her det mange krysninger og det anbefales å følge nøye med markeringene. 

 

De siste 500m går ut på vei gjennom boligfelt og svinger på de siste meterne til venstre til start/mål ved Hol barnehage.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Innlandet bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline