Meld deg på gratis Grasrottrenerkurs på e-læring!

Postet av Træff SK den 7. Apr 2020

Meld deg på gratis Grasrottrenerkurs på e-læring!

Gjør som landslagsprofilene Mats Møller Dæhli og Guro Reiten: Ta Grasrottrenerkurset. Søknadsfrist er 14. april.

 

NFF Grasrottrenerkurs

Nå kan du Grasrottrenerkurset via e-læring. | Foto: NFF

I 2015 startet NFF et samarbeid med Norsk Tipping med mål om å «bidra til at trenerutdanningen for barne- og ungdomstrenerne skulle få et løft».  

Klikk her for påmelding:

Ett av grepene var å gjøre kursene mer tilgjengelige ved å ta i bruk e-læring som teoretisk læringsplattform i tillegg til praktiske økter på feltet.

Grasrottrenerkursene har vært en suksess de siste årene, med en foreløpig rekord i 2019 hvor 10700 trenere gjennomgikk ett av delkursene.  

- I disse utfordrende Korona-tider er det stopp i all organisert fotballaktivitet. Mens vi alle drømmer om å komme tilbake til en normal fotball- og samfunnshverdag, så kan vi faktisk utnytte tiden til noe positivt. Meld deg på Grasrottrenerkurs, slik at barn og unge får en enda tryggere og bedre trener når de endelig kommer i gang med treningen igjen, sier seksjonsleder for spiller- og trenerutvikling i NFF, Håkon Grøttland. 

NFF har på kort tid utarbeidet nye Grasrottrenerkurs som nå tilbys gratis så lenge det er stopp i den organiserte fotballaktiviteten – enten du ønsker å ta delkurs 1, 2, 3 eller 4.

- Den eksisterende e-læringen er beholdtsamtidig som det er lagt til et virtuelt klasserom og online diskusjonsforum til bruk mellom deltagere og kursveiledere. Praksisøktene på feltet vil bli gjennomført så snart det åpnes for aktivitet igjen i regi av egen klubb eller ved kretsorganiserte samlinger, sier fagansvarlig for barn og ungdom i NFF, Bo Folke Gustavson. 

Landslagsprofilene Mats Møller Dæhli og Guro Reiten er ambassadører for Grasrottrenerkurset.  

De oppfordrer nå alle trenere som har lyst og mulighet til å gripe sjansen til å øke sin trenerkompetanse. 

- Jeg har tatt det selv.  Det er et veldig fint kurs som gir innsikt i pedagogiske tilnærminger og som gir deg et godt grunnlag for å skape et godt miljø for barn hvor de kan trives og ha det gøy med fotballen, sier Belgia-proff og landslagsspiller Mats Møller Dæhli.  

Guri Reiten gjør nå som Mats Møller Dæhli og melder seg på Grasrottrenerkurset.  

- De fleste av oss har vel litt tid til overs, så jeg har et forslag. Norsk Tipping og NFF har sammen laget Grasrottrener for å sørge for at barn og unge får bedre trenere i fremtiden. Jeg har bestemt meg for å ta min Grasrottrenerutdanning, og du kan gjøre det samme helt gratis akkurat nå, sier England-proff og landslagsspiller Guro Reiten.

- Norsk Tipping ønsker å bidra til flere og bedre trenere i barnefotballen. Treneren er kanskje den aller viktigste rollemodellen i idretten for å tilrettelegge for god aktivitet, trygge miljøer og skape idrettsglede for barna. Derfor ønsker vi, sammen med samarbeidspartnerne våre, å legge tilrette for god kompetanse på trenere i barneidretten gjennom Grasrottrenerkonseptet, sier Preben Stai, rådgiver samfunnskommunikasjon, sponsor og event i Norsk Tipping

Kurset starter opp 16 april. Interessert?Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.