Link til digitalt årsmøte tilgjengelig

Postet av Træff SK den 21. Apr 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Træff. Årsmøtet avholdes 6.5.20 kl. 19.00.

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 5.5.20 HER. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.  

Direkte lenke til Årsmøte: Digitalt Årsmøte 19.00

Logg inn i god tid. Vi åpner linken ca kl.1845. Logger dere på før den tid vil dere få beskjed om å vente i den digitale lobbyen.

For nærmere informasjon om digitale årsmøter, se NIFs side om digitale årsmøter her.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på hjemmesiden traeff.no.

2020 Årsmøte Sportsklubben Træff Samlet.pdf

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sportsklubben Træffi minst én måned, fylle minst 15 år i 2020, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sportsklubben Træff.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret


Veiledning til å melde seg på: https://www.youtube.com/watch?v=isYGUrBObm4&feature=youtu.be


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.