Fortsatt håp for Menn Senior A

Postet av Træff SK den 13. Aug 2020


Det er fem måneder siden sist Menn Senior A hadde anledning til å trene som normalt med spill på trening. Det var derfor knyttet stor spenning rundt møtet mellom Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund og regjeringen mandag 10. august, som omhandlet åpning av breddeidretten. Skuffelsen var stor da det kom fram at det på grunn av dagens smittesituasjon ikke ble gitt anledning til å åpne opp for hverken trening eller kamper, og at nye vurderinger vil bli tatt først i september. Det hersket derfor stor usikkerhet om hvor vidt det fremdeles vil være mulig å gjennomføre sesong i 2020.


I digitalt møte onsdag 12. august mellom NFF og klubbene i 3. divisjon menn og 2. divisjon kvinner, ble det klart at NFF fortsatt vil jobbe for å få gjennomført sesong på vårt nivå. I forslaget skissert fra NFF skal lagene i divisjonen deles inn i 12 puljer med sju lag i hver avdeling for å spille enkel serie. Avdelingsvinnerne vil spille playoff om opprykk til Postnord Ligaen (2. divisjon), mens lagene som ender sist i avdelinga rykker ned, sammen med de seks svakeste 6. plassene hvor det vurderes playoff. 


I det foreløpige avdelingsoppsettet til NFF er vi plassert i følgende pulje (ikke endelig bestemt):

Aalesund 2

Molde 2

Orkla

Ranheim 2

Spjelkavik

Strindheim

Træff


For å kunne gjennomføre en slik sesong har NFF satt 20. september som absolutt siste dato det må åpnes for trening, med seriestart seinest 3. oktober. Serien vil med det som utfall være avsluttet 15. november.

Klubbene skal innen fredag 14. august svare på en spørreundersøkelse hvor vidt klubbene ønsker å gjennomføre en slik sesong eller ikke.

Etter møte internt for spillergruppa, med påfølgende møte mellom trenerteamet og kapteinsteamet, konkluderte MSA med at de er offensive og positive til å gjennomføre sesong i 2020, så gjenstår det å se om våre divisjonskollegaer er like offensive, og om regjeringen finner anledning til å åpne opp for trening og kamper i tide.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.