Hamarkarusellen Vinter 2021/2022 løp 6

Hamarkarusellen Vinter 2021/2022 løp 6


Tid


Sted

Vis kart

Hamarkarusellen Vinter er vinterutgaven av den nye Hamarkarusellen. I motsetning til sommerversjonen går denne i samme 5 kilometer løype for alle løp, på belyste gang og sykkelveier i Prestrudområdet på Hamar.

Tidspunkter:
Start alle løp og alle klasser: 18:00. Det benyttes nettotid (mattestart) og ved stor deltagelse kan startfeltet bli delt i puljer.

Arrangør:
Innlandet Bedriftsidrettskrets. Tekniske arrangører: TietoEvry BIL og SI Aktiv Elverum/Hamar

Påmelding og startkontingent:
Kr 100,- for enkeltløp, betales ved påmelding
Kr 360, - for alle 6 løp i karusellen, betales ved påmelding 

Påmelding via EQ Timing helt til starttidspunkt (selvbetjening). Ingen påmelding ved start.

Påmeldingslenker:
Løp 6: Onsdag 16/3 – 2022: https://live.eqtiming.com/58281#dashboard 

 

Premiering:
Premiering for deltagelse alle løp i vinterkarusellen med unikt krus med påskriften «Hamarkarusellen Vinter 2021/2022». I tillegg premieres beste Herre og Kvinneløper samlet for alle løp basert på sammenlagt tid (makstid 40 minutter når ikke deltagelse)

Servering:
Saft (og ved mange anledninger kake) ved mål.

Resultatservice:
Live resultatservice med mellomtider via EQ Timing – se påmeldingslenke for hvert løp

Ombytting/toaletter:
Det er tilgang til enkle fasiliteter innendørs (toalett) i Prestrudhallen, men vi anbefaler å stille ombyttet, og at må tas hjemme.

Løype:
Løypen er en kontrollmålt 5 kilometer gateløp som også betyr at resultater er gyldig for offisielle statistikker. Løypen går i hovedsak på avskjermet gang og sykkelvei, samt noe fortau i lavt trafikkerte gater. Noe kryssende sideveier. Gatelys på hele strekningen, og på underlag som normalt brøytes/strøs ved behov. Start og mål ved Prestrudhallen, hvor det også er fellesareal for nummerutdeling og enkel servering, samt toaletter. 

 

Løypa følger gangvei mot Snekkerstufeltet, men knekker av til venstre før undergangen og følger gangvei langs Furubergvegen/Kornsiloveen hele veien rundt til Storhamarsenteret og videre langs Norsk Tipping. Benytter fortau i Store Prestrudveg, før man på nytt tar skjermet gangvei retning Alfs Prøysens veg. På fortau ned Alf Prøysens veg, før man kommer inn på gangvei igjen og forbi Prestrud skole til man passerer start/målområdet hvor det registreres mellomtid. Videre på gangvei mot Furubergveien og inn på samme gangvei og løype som man benyttet den første kilometeren, nå i motsatt retning. Følger denne til mål. Samlet lengde er nøyaktig 5 kilometer.

 

 

 Klasser:
Trim uten tid (NB! Start kl 18) sammen med aktive klasser.

Kvinner under 15 år
Kvinner 16-19
Kvinner 20-29
(videre aldersklasser pr 10 år)

Menn under 15 år
Menn 16-19
Menn 20-29
(videre aldersklasser pr 10 år)

Annet:
Husk refleksvest e.l. Hodelykt ikke nødvendig.

I og med at vi beholder samme kontrollmålte 5 kilometer i alle løpene, er dette en ypperlig anledning til å benyttes som testløp. Vi kan med hånden på hjertet si at dette arrangementet ønsker alle ambisjoner hjertelig velkommen: gående (uten tid/med tid), løpende (uten tid/med tid), «konkurrere med meg selv», «slå naboen» og aktive superløpere!

 

Facebook Hamarkarusellen

Kondis samleside

Strava segmen
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.