Hamarkarusellen - vinter

Hamarkarusellen - vinter


Arrangør: Innlandet bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 25.10.2022 20:00

Tid


Hamarkarusellen Vinter – 2022/2023 

Hamarkarusellen Vinter er vinterutgaven av Hamarkarusellen. I motsetning til sommerversjonen går denne i samme 5 kilometer løype for alle løp, på belyste gang og sykkelveier i Prestrudområdet på Hamar. Vi beholder samme kontrollmålte 5 kilometer i alle løpene, er dette en ypperlig anledning til å benytte som testløp. Vi kan med hånden på hjertet si at dette arrangementet ønsker alle ambisjoner hjertelig velkommen: gående (uten tid/med tid), løpende (uten tid/med tid), «konkurrere med meg selv», «slå naboen» og aktive superløpere.

Så velkommen skal dere være!!

Det er 6 løp i løpet av vinteren. 

Påmelding kommer snart!!

 • Løp 1: Tirsdag 25/10 - 2022

 • Løp 2: Tirsdag 22/11 - 2022 

• Løp 3: Tirsdag 20/12 - 2022 

• Løp 4: Tirsdag 17/1 - 2023

 • Løp 5: Tirsdag 14/2 - 2023

 • Løp 6: Tirsdag 14/3 - 2023 


Tidspunkter: Start alle løp og alle klasser: 18:00.

Det benyttes bruttotid (startskudd) for rangering, men nettotid (mattestart) vil vises i resultatlisten. Arrangør: Innlandet Bedriftsidrettskrets. Påmelding og startkontingent: Kr 100,- betales ved påmelding (Webpåmelding via EQ Timing) Kr 360, - for alle 6 løp i karusellen, betales ved påmelding 

Påmelding via EQ Timing helt til starttidspunkt (selvbetjening).

 Ingen påmelding ved start.


Påmelding (eqtiming.com) 


 Premiering: Premiering for deltagelse alle løp i vinterkarusellen med unikt krus med påskriften «Hamarkarusellen Vinter 2022/2023». I tillegg premieres beste Herre og Kvinneløper samlet for alle løp basert på sammenlagt tid (makstid 40 minutter når ikke deltagelse) 

Servering: Saft (og ved de fleste anledninger kake) ved mål. 

Resultatservice: Live resultatservice med mellomtider via EQ Timing – se påmeldingslenke for hvert løp

 Ombytting/toaletter: Det er tilgang til enkle fasiliteter innendørs (toalett) i Prestrudhallen, men vi anbefaler å stille ombyttet, og dusjen må tas hjemme.

 Løype: Løypen er en kontrollmålt 5 kilometer gateløp. Løypen går i hovedsak på avskjermet gang og sykkelvei, samt noe fortau i lavt trafikkerte gater. Noe kryssende sideveier. Gatelys på hele strekningen, og på underlag som normalt brøytes/strøs ved behov. Start og mål ved Prestrudhallen, hvor det også er fellesareal for nummerutdeling og servering, samt toaletter.


Løypa følger gangvei mot Snekkerstufeltet, men knekker av til venstre før undergangen og følger gangvei langs Furubergvegen/Kornsiloveen hele veien rundt til Storhamarsenteret og videre langs Norsk Tipping. Benytter fortau i Store Prestrudveg, før man på nytt tar skjermet gangvei retning Alfs Prøysens veg. På fortau ned Alf Prøysens veg, før man kommer inn på gangvei igjen og forbi Prestrud skole til man passerer start/målområdet hvor det registreres mellomtid. Videre på gangvei mot Furubergveien og inn på samme gangvei og løype som man benyttet den første kilometeren, nå i motsatt retning. Følger denne til mål. Samlet lengde er nøyaktig 5 kilometer. 

Husk refleksvest e.l. Hodelykt ikke nødvendig


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.