Hamarkarusellen vinter 2023 2024

Hamarkarusellen vinter 2023 2024


Arrangør: Innlandet bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 12.03.2024 00:00

Tid


Trenger du en avtale for å komme deg ut i vinter?

Bli med på Hamarkarusellen vinter, her får du 6 løp vinteren igjennom!


Hamarkarusellen Vinter går denne i samme 5 kilometer løype for alle løp, på belyste gang og sykkelveier i Prestrudområdet på Hamar.


Vi beholder samme kontrollmålte 5 kilometer i alle løpene, er dette en ypperlig anledning til å benytte som testløp. Vi kan med hånden på hjertet si at dette arrangementet ønsker alle ambisjoner hjertelig velkommen: gående (uten tid/med tid), løpende (uten tid/med tid), «konkurrere med meg selv», «slå naboen» og aktive superløpere.

Så velkommen skal dere være!!

Tidspunkter: Start alle løp og alle klasser: 18:00.


Arrangør: Innlandet Bedriftsidrettskrets. Påmelding og startkontingent: Kr 100,- betales ved påmelding (Webpåmelding via EQ Timing) Kr 360, - for alle 6 løp i karusellen, betales ved påmelding 

Påmelding via EQ Timing helt til starttidspunkt (selvbetjening).

Servering: Saft (og ved de fleste anledninger kake) ved mål. 


Resultatservice: Live resultatservice med mellomtider via EQ Timing – se påmeldingslenke for hvert løp


Ombytting/toaletter: Det er tilgang til enkle fasiliteter innendørs (toalett) i Prestrudhallen, men vi anbefaler å stille ombyttet, og dusjen må tas hjemme.


Løype: Løypen er en kontrollmålt 5 kilometer gateløp. Løypen går i hovedsak på avskjermet gang og sykkelvei, samt noe fortau i lavt trafikkerte gater. Noe kryssende sideveier. Gatelys på hele strekningen, og på underlag som normalt brøytes/strøs ved behov. Start og mål ved Prestrudhallen, hvor det også er fellesareal for nummerutdeling og servering, samt toaletter.


Vi oppfordrer bedrifter til å melde seg på! Ha en aktivitet felles igjennom vinteren. Da er det så mye lettere å møte opp!


Melde dere på alle løpene for kun 360 kr!

Løpene går følgende dager:

Tir 24.10.23 

Tir 21.11.23 

Tir 19.12.23 

Tir 16.1.24

Tir 13.2.24

Tir 12.3.24


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.