Ti på Topp

Det beste utelivet, finner du i naturen! Vår turkampanje "Ti på Topp" varer i parioden mai - oktober.

Vi tilbyr Ti på Topp i Elverum, Hamar, Gausdal og Lillehammer. Her tilbyr vi flotte turer ute i skog og mark. Du samler poeng for alle turene du går. Du kan delta  på et lag i bedriften din,  på et venne- og familielag eller som individuell deltaker.  Alle er velkomne til å delta. Mer info om påmelding finner du i "informasjons"-fanen nederst på siden. 


VELKOMMEN TIL TI PÅ TOPP 2022

Fra 10. Mai til 10. Oktober arrangere vi Ti på topp turkonkurranse. Her kan du gå turer i ditt nærmiljø, samle poeng og konkurrere mot venner, familie, kolleger eller andre bedrifter. 

Alt er digitalt så du trenger bare laste ned Ti på topp appen velge ditt tur sted og begynne samle poeng. 


  • Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre og et lystbetont bidrag til god helse. Her får du flotte turopplevelser samtidig som du blir kjent med den fine naturen Innlandet har å by på!
  • Turkampanjen starter i mai og avsluttes i oktober. For deltakelse registrer du din egen turprofil på eller last ned vår turapp (Ti På Topp), så får du registrert turen når du har kommet frem til turmålet.
  • I ti på Topp kan du delta alene, i bedriftslag eller venne- og familielag. Konkurrere med eller mot venner, kolleger eller andre lag. 
  • Alle som går minst 7 av 10 turer får deltagerpremie, i tillegg kårer vi det beste turbilde (velges blant alle bildene som deles på denne siden), årets turgåer og årets sprekeste bedrift. 
  • Vennligst gi oss beskjed dersom du opplever noe feil med innsjekking av turene

BLI MED PÅ ÅRETS TI PÅ TOPP OG FÅ MANGE GODE TUROPPLEVELSER 

For med informasjon og påmelding: 

Ti på Topp Elverum:
For deltagelse og påmelding KLIKK HER! eller last ned appen "Ti på Topp"

Ti på Topp Hamar:
For deltagelse og påmelding KLIKK HER! eller last ned appen "Ti på Topp"

Ti på Topp Lillehammer:
For deltagelse og påmelding KLIKK HER! eller last ned appen "Ti på Topp"

Ti på Topp Gausdal:
For deltagelse og påmelding KLIKK HER! eller last ned appen "Ti på Topp"Regler..