Ti på Topp

Det beste utelivet, finner du i naturen! Vår turkampanje "Ti på Topp" varer i parioden mai - oktober.

Vi tilbyr Ti på Topp i Elverum, Hamar, Gausdal og Lillehammer. Her tilbyr vi flotte turer ute i skog og mark. Ti på topp er et godt tilrettelagt turtilbud for alle aldersgrupper! Du kan delta på et lag i bedriften din, på et venne- og familielag eller som individuell deltaker.  Alle er velkomne til å delta. Mer info om påmelding finner du i "informasjons"-fanen nederst på siden. 


VELKOMMEN TIL  MINI TI PÅ TOPP 2020 

Fra 1.April til 10.Mai arrangerer vi Mini Ti på topp på Lillehammer. Vi har lagt ut 5 ulike turer du kan gå til fots eller på ski. * Nevelfjell hytta * Øvsdalfossen * Snørvillen * Nord- Mesna * Gropmarka. Det er viktig å komme seg ut i disse tider. Bevegelse og frisk luft er bra for både den fysiske og psykiske helsa. Derfor arrangerer vi mini ti på topp turkonkurranse! Det er viktig at Helsedirektoratets retningslinjer blir fulgt. Så det er kun mulig å sjekke seg inn via Ti på topp- appen. Turpostkasser og bøker skal ikke brukes. Ikke gå på tur mer enn 5 stykker, gå gjerne sammen med familien. Hold avstand og husk god håndhygiene også på tur. Hvis du melder deg på mini Ti på topp er du automatisk påmeldt i Ti på topp som starter 10. Mai og varer til 10.Oktober. Alle som deltar Mini Ti på topp er med i trekningen av en dagstursekk fra Bergans. 

Er du med i SKI PÅ TOPP er du automatisk med i Ti på topp Mini og Ti på Topp som starter 10.Mai ;) 

God tur :)

Påmelding finner du lenger ned på siden - Ti på topp Lillehammer 


  • Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre og et lystbetont bidrag til god helse. Her får du flotte turopplevelser samtidig som du blir kjent med den fine naturen Innlandet har å by på!
  • Turkampanjen starter i mai og avsluttes i oktober. For deltakelse registrer du din egen turprofil på eller last ned vår turapp (Ti På Topp), så får du registrert turen når du har kommet frem til turmålet.
  • I ti på Topp kan du delta alene, i bedriftslag eller venne- og familielag. Konkurrere med eller mot venner, kolleger eller andre lag. 
  • Alle som går minst 7 av 10 turer får deltagerpremie, i tillegg kårer vi det beste turbilde (velges blant alle bildene som deles på denne siden), årets turgåer og årets sprekeste bedrift. 
  • Vennligst gi oss beskjed dersom du opplever noe feil med innsjekking av turene

BLI MED PÅ ÅRETS TI PÅ TOPP OG FÅ MANGE GODE TUROPPLEVELSER 

For med informasjon og påmelding: 

Ti på Topp Elverum:
For deltagelse og påmelding KLIKK HER! eller last ned appen "Ti på Topp"

Ti på Topp Hamar:
For deltagelse og påmelding KLIKK HER! eller last ned appen "Ti på Topp"

Ti på Topp Lillehammer:
For deltagelse og påmelding KLIKK HER! eller last ned appen "Ti på Topp"

Ti på Topp Gausdal:
For deltagelse og påmelding KLIKK HER! eller last ned appen "Ti på Topp"

Turmål for 2020 kommer, følg med på Facebook.


Regler..

Levert av IdrettenOnline