Ti på Topp

Det beste utelivet, finner du i naturen! Vår turkampanje "Ti på Topp" varer i perioden mai - oktober.


Nytt for 2023 er at vi slår sammen alle våre Ti på topp kampanjer til en!

Det betyr at du som ti på topp deltaker for tilgang til turer i Elverum, Hamar, Ringsaker, Lillehammer, Gausdal og Gjøvik området. 

Så noen nære turer og noen litt lengre unna. Men, mye større mulighet til å få nye turopplevelser i Innlandet!

Du kan delta  på et lag i bedriften din,  på et venne- og familielag eller som individuell deltaker. 


TIL TI PÅ TOPP SIN HJEMMESIDE


VELKOMMEN TIL TI PÅ TOPP 2023

Fra 10. Mai til 10. Oktober arrangere vi Ti på topp turkonkurranse. Her kan du gå turer i ditt nærmiljø og rundt om i andre steder i Innlandet. 

Målet med Ti på topp Innlandet er å gi deg muligheten til å finne turer i området der du bor, men også turer du kan ta på helg eler ferier.  Vi håper du kan få litt ekstra motivasjon til å benytte naturen, få meg venner, kolleger eller famille og fin skogens ro og ikke mint få masse god turopplevelser!

Du får poeng for alle turene du går!

Alt er digitalt så du trenger bare laste ned Ti på topp appen velge ditt tur sted og begynne samle poeng. 


  • Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre og et lystbetont bidrag til god helse. Her får du flotte turopplevelser samtidig som du blir kjent med den fine naturen Innlandet har å by på.


  • Turkampanjen starter i mai og avsluttes i oktober. For deltakelse registrer du din egen turprofil på eller last ned vår turapp (Ti På Topp), så får du registrert turen når du har kommet frem til turmålet.


  • I Ti på Topp kan du delta alene, i bedriftslag eller venne- og familielag. Konkurrere med eller mot venner, kolleger eller andre lag. 


  • Alle som går minst 10 turer er med i trekningen av fine premier, i tillegg kårer vi det beste turbilde (velges blant alle bildene som deles i appen), årets turgåer og årets sprekeste bedrift. 
  • Vennligst gi oss beskjed dersom du opplever noe feil med innsjekking av turene


Vi ses på tur!

Regler..