Ti på topp vinter

Opplev vinterturer Innlandet

Bli med på spennende og fine vinterturer gjennom Ti på topp vinter Innlandet. Her finner du mange turer i Elverum, Lillehammer, Ringsaker, Hamar og Totenåsen området.

Noen turer kan du gå på langrenn, noen på randoneeski, truger eller eventuelt på beina. Så her finner du litt for alle. 

Vi ønsker utfordre deg til å gå fleste mulig turer i løpet av vinteren, så last ned TI PÅ TOPP appen og meld deg på. Da får du tilgang til de ulike turene.

Turmålene er varierte, så du kan få tellende turer både hverdag og helg. Noen av tunerne er lette, noen er middels og noen er litt mer krevende. 

FØLG VINTERTUERERINNLANDET PÅ INSTAGRAM!! Tagg oss gjerne i bilder du tar. Det er premiering av årets vinterbilde!

Det vil også være uttrekkspremier underveis.

Turene 

I appen finner du kart over hvor registeringspunktet for turen din er. Det er ingen fysiske merker på turmålet. Så husk å gjøre deg kjent med kart og veivalg før du legger ut på turene som ligger utenfor preparerte løyper. Selv om du befinner deg i området uten dekning kan du registrere turen fin ved mobilens GPS funkjson.

Registrering av turen

Turen registrerer du i appen. Så husk å SJEKKE INN i appen når du er på turen!

Pris

Ti på topp vinter koster 200 kr per person. Da får du tilgang til turbeskrivelser på en rekker turer og muligheten til være med konkurrere om poeng. 

Vi har også bedriftsavtaler. Så ønsker din bedrift en avtale for sine ansatte så ta kontakt. Da kan dere konkurrere mot hverandre, motivere hverandre til å komme dere ut på tur. 

Det er alltid bedre å gå på tur sammen, så vi oppfordrer absolutt bedrifter til å delta. 

Vær og føre 

Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel ( varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, er du ikke i tvil. 

 Påmelding finner du HER

Arrangement

Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket


Utvalgsleder Lillehammer:

Roel Puijk                                                
Tlf: 92 45 36 42 

E-post: roel.puijk@inn.no

Regler..