Påmelding til rideuker 2021

Postet av Dikemark Rideklubb den 4. Feb 2021

Rideuken varer fra mandag til fredag, kl. 08.00 - 17.00 alle dagene.

I løpet av uken vil vi gjennomgå disse aktivitetene: - Stallstell - Dressur - Sprang - Hestestell - Teori

Kurset legges til rette etter hvilket nivå elevene er på enten det er nybegynner, ridd tidligere eller øvet nivå. Du må være 8 år eller eldre for å kunne delta.

Kurset koster kr. 3.800,-. Dispositum på kr. 1000,- må betales ved bestilling. Påmelding er først gyldig når dispositum er betalt. Resterende beløp faktureres før rideukestart. Ved avbestilling blir ikke dispositumet refundert. Måltider er ikke inkludert. Ta med mat og drikke.

Lurer du på hvordan det er på rideuke? Her er en film om rideuker på Dikemark 2020 - YouTube

Rideleir for voksne: Vi har god erfaring med å lage voksengrupper på rideleirene som får egen oppfølging. Dette har blitt populært og hjelper voksne til å bli mer trygg på hest både i salen og i stallen! Vi har gjerne foreldre på kurs som ønsker å lære mer om hest for å ta del i barnas hobby, voksne som vil ta opp igjen barndommens ridegleder eller øvede ryttere som vil utfordre seg selv og ri intensivt en uke. Ta gjerne kontakt for å høre mer!

Du kan velge mellom fire forskjellige rideuker: - Rideuke 1 uke 25 (FULL)  - Rideuke 2 uke 26 (få passer igjen for Lett øvet 1 og oppover) - Rideuke 3 uke 31 få passer igjen for Lett øvet 1 og oppover) - Rideuke 4 uke 32 (FULL).

Påmelding sendes til rideskolen info@dikemarkrideskole.no 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline