Gå- joggen - Hempa skole

Gå- joggen - Hempa skole


Tid


Fra 20.05 arrangeres Gå-joggen som åpne løp, det vil si at løypa er tilgjengelig fra onsdag den uka løpet skulle vært, og frem til neste løp, som er onsdag i uka etterpå. Her løper du når du kan og vil i løpet av uken. Retningslinjer når det gjelder smittevern gjelder, dvs kun mindre grupper, og god avstand mellom løperne. 

Betaling skjer på Vipps til Gå-joggen på nummer 99499.  Betalingen er din registrering. Har du ikke vipps, må man få noen andre til vippse og skrive inn Navnet ditt som kommentar i vipps. Send også gjerne en mail til arrangør om at du deltar.

  • Ønsker du løpe på tid tar du den selv og sender til arrangøren. 
  • Mail: Jon.s-kielland@hotmail.com

Bilde av ukens løype blir lagt ut på Bedriftsidretten Innlandet sin hjemmeside og på facebook 

Startkontingent 50 kr - Vipps til 99499  


Dato: Onsdag 17. Juni 


Arrangør: Gå-joggen
Sted: Hempa Skole Brumunddal
Lengde: 3,5 km
Kontaktperson: Jon Kielland
Parkering: Parker bilen og gå over skoleplassen

Alle kan delta. 


Beskrivelse Hempa skole, Brumunddal

Parker bilen og gå over skoleplassen, og ned og venstre mot elva Brumunda. Følg sti over åpent område forbi paviljong til vei. Her starter løypa i veisvingen.  Følg veien til den krysser vei og følg sti mot elva Brumunda.  Vei langs elva følges et kort stykke før sti tar av til venstre og følg opp stigning, deretter kort løype tar av til venstre og lang løype tar av til høyre og ned bakken, svinger deretter til venstre på sti rett fram til sti møter vei. Vei følges fram til Narud vannverk. Sving venstre og ta inn på sti til høyre før gult hus. Sving høyre inn og opp bakken i Slåttsvevegen.  Følg vegen og sving venstre inn i Strupvegen som følges fram til kryss Røyslivegen. Ta til høyre og følg Røyslivegen. Sving inn i skogen på sti før Trafo. Ta høyre i stikryss og følg sti fram til enden av barnehage.  Følg vei og inn på skoleområde. Venstre ved netting gjerdet og fram til parkert bil.  Lang løype er 3,5km.

Løypa er merket 
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Innlandet bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline