Tine Fotballskole uke 33

Postet av Træff SK den 13. Jul 2020

I uke 33 er det igjen duket for Tine fotballskole i regi Træff.

Påmeldingsskjema finner du her: https://traeff.no/p/52090/pamelding


Tine fotballskole Uke 33

 Praktisk informasjon før fotballskolen 

Før vi starter med det som er rent praktisk ifht oppmøte, utsyr, ol. må vi informere om tiltakene vi iverksetter for å kunne være en ansvarlig arrangør av Tine fotballskole.

 

Tine fotballskole vil i år bære noe preg av pandemien vi nå er inne i. Det er svært viktig for oss i Sportsklubben Træff og Tine at vi følger de reglene som er angitt sentralt. Vi ønsker at alle som deltar skal få en positiv opplevelse under trygge og tydelige rammer slik at risikoen for smitte reduseres. Vi skal gjennomføre Tine fotballskole på en forsvarlig måte som ivaretar smittevernet, forebygger spredning og beskytte spillere, trener, frivillige og foresatte. Vi som arrangement ansvarlig skal til enhver tid ha oversikt over hvem som er tilstede, derfor krever vi at foresatte, besteforeldre, el. fyller ut et digitalt smittesporingsskjema.

Vi følger tre hovedprinsipp for å bremse smittespredning og det er:

  1. Syke personer skal ikke møte opp (Foresatte må vurdere selv tilstand til deltaker)
  2. God hånd- og hostehygiene (vi har desinfiserende middel tilgjengelig)
  3. Holde minst 1-meter avstand til andre grupper og redusere kontakt mellom personer 

For å unngå kø mandag, er det mulighet til å komme innom Træffhuset søndag mellom 11.00-13.00 for å hente utstyr som vi deler ut. Det vil si: Tine T-skjorte, sekk og fotball.

 

Tidsskjema

Møt opp i god tid, fotballskolen begynner kl.10.00 og er ferdig kl. 14.00

Det blir trening fra kl. 10.00-11.30

Lunsj fra kl. 11.30-12.30

Trening fra kl. 12.30-14.00

 

Mat

Vi håper flest mulig spiser god frokost før de kommer på fotballskolen. Vi vet at flere barn ikke er så sulte om morgenen og derfor stiller vi med frukt og enkel brødmat for de som kjenner at sulten begynner å bre seg like før trening. Frokost på fotballskolen vil være i tidsrommet 09.30-10.00.

Vi vil også tilby enkel lunsj i form av brødmat og enkelt pålegg. For å lettest kunne etterleve retningslinjene fra sentralt hold, oppfordrer vi deltakere til å ha med matpakke på fotballskolen.

Det vil bli delt ut litago fra Tine hver dag til lunsj.


Keeperskole

Fra mandag til torsdag har vi med oss keeper fra herrelaget som er tilgjengelig for å ha full keepertrening med de deltakerne som ønsker å være med på keepertrening. I utgangspunktet gis det ikke mulighet til å være på keepertrening hver dag. Dette på grunn av at gruppene/deltakerne ikke skal blandes.

 

Utstyr

Vannflaske: Deltakerne bør ha med seg vannflaske, det blir mye aktivitet og da er det bra å ha drikke tilgjengelig. 

Baller: Deltakerne får i år fotball ved å delta på Tine fotballskole i regi Træff. Denne må det skrives navn og telefonnummer på.

Leggskinn: Vi oppmuntrer deltakerne til å ha på seg leggskinn, men stiller ikke krav til at det skal være på under trening. Enkelte øvelser vi skal igjennom blir det dueller ol, og dermed kan leggskinn være lurt å ha.

Navn: Skriv navn på baller, flasker, utstyr, ol. Som skal være med på fotballskolen. Det blir mange deltakere og da er det enkleste å melde fra om gjenglemt utstyr om det er skrevet navn på utstyret.

 

Betaling

Det er i år mulighet for å betale på forhånd slik at vi er klare til å starte til oppsatt tidspunkt. Vi tar ikke imot kontanter.

Man kan betale på forhånd på følgende måte:

 

Vipps: 13 11 93 – Træff herrefotball VIKTIG! Merk betaling med navn på deltaker!

eller

Konto: 9650 09 44290 - VIKTIG! Merk betaling med navn på deltaker! 


Pris:

3 dager – 800.-

4 dager – 1100.-

5 dager – 1400.- 

FFO-deltakere får 300.- i rabatt

Søskenmoderasjon på 300.-

 

Kontaktinfo:

Skulle det være behov for å ta kontakt, kan dere kontakt meg.

Bjørnar Eltervåg

Tlf: 415 88 303

E-post: post@traeff.no
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.