Seriespill i Simulatorgolf

Seriespill i Simulatorgolf


Arrangør: Innlandet bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 22.10.2023 22:00

Tid


Pris

Påmelding kr 2 927,12 inkl. avgifter

NYHET!


Innlandet Bedriftsidrettskrets inviterer til seriespill i Simulatorgolf 2023-2024!


For første gang inviterer vi ønsker alle bedriftsidrettslag velkommen til Simulatorgolf 2023-2024.


Det spilles i Simulatorgolf i Gjøvik og Toten Golfsenter, Østre Totenveg 136, Gjøvik.


Spilleform: Match-play. 2 spillere på hvert lag. Det er maksimalt plass til 16 lag, så her blir det «først til mølla-prinsippet». De deles i puljer av 4 lag som spiller seriespill mot hverandre. De 2 beste i hver pulje spiller kvartfinale. Vinnere av disse spiller semifinaler. Vinnere av semifinaler spiller finale og taperne spiller bronsefinale.


Ved poenglikhet i gruppespill avgjøres hvem som går videre på innbyrdes oppgjør. Om dette er likt brukes laveste gjennomsnittlige spille-HCP i alle de spilte kampene. HCP må derfor sendes inn sammen med resultat.


Regler ved delt match under finalespill kommer senere.


HCP: 100% av etablert Trackman HCP. Spillere som ikke har Trackman HCP må registrere egen profil påhttps://trackmanuniversity.com/LoginAndSignUp Profilen skal registreres slik at spiller starter med 50% av HCP fra Golfbox. Deretter vil Trackman automatisk oppdatere HCP. Spillere som ikke har HCP i Golfbox skal starte på 27.


For at lagene skal rekke å spille ferdig alle hull vil det bli anbefalt grupper av baner som bør velges og baneinnstillinger. Lagene kan selv bli enige om bane, men det vil bli satt opp en standard bane som lagene skal bruke dersom de ikke blir enige om annen bane. Det vil også bli satt standardinnstillinger for vind, greenhastighet og «gimme».


Pga. bestilling av spilletider vil det spilles på fastsatte tider, onsdager 19:00-22:00. Oppstart 1.11.2023 (uke 44). Det vil i utgangspunktet ikke være mulig å flytte kamper til annet tidspunkt. Det er derfor viktig at lagene har reservespillere som kan spille.


Deltakeravgift 3000 kr.


For mer info kontakt:


Dag Erik Døvle

Tlf: 91624738

d.e.dovle@isiflo.com


Marianne Berg

Tlf:92641281 innlandet@bedriftsidretten.no


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.